2 advent

Nytår

Hej bloggen, virkelig undskyld for at jeg er så langsom om at komme med nogle indlæg! Men mit nytårsfortsæt er klart at bruge mere tid her, og få lavet et indlæg mindst hver anden dag!
Jeg holdte nytår i Tivoli, med min mor, papfar og Trine. Det var rigtig hyggeligt, og maden var så skide lækker, at jeg helt bliver sulten over at tænke på det! Mhhhhh
Men efter vi havde hygget, og set fyrværkeri i Tivoli, smuttede vi hen på rådhuspladsen, og ventede på klokken blev 00.00.
Da klokken blev 00.00, blev det godt nok vildt, og jeg blev faktisk lidt bange, da en masse af alt krudet ramte tæt på os. Men jeg overlevede da!
Jeg håber i allesammen kom rigtig godt ind i det nye år, og har hygget jer med jeres venner eller nærmeste. Rigtig godt nytår til alle mine søde læsere!
Som i kan se på billederne, havde jeg min lækre glimmer kjole på fra Ebay, som ikke kostede mere en 50 kr. Er så glad for den!
Billeder fra aftenen, har desværre ikke billeder af alt maden, da jeg glemte det lidt, undskyld! Men her er lidt billeder alligevel:

– Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 advent